9. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimiameti töö meditsiiniseadmete ohujuhtumite analüüsil

Ravimiamet 10.12.2007

<br />Üks Ravimiameti ülesannetest on informatsiooni koguminemeditsiiniseadmetega toimunud ohujuhtumitest. Ravimiamet hindabteadete sisu olulisust Eesti tervishoiusüsteemi ja patsientidejaoks ning vajadusel edastab teabe vastava seadme kasutajateleEestis. Teateid laekub Euroopa Liidu liikmesriikidest- samuti kaväljastpoolt Euroopa Liitu.

2007. aastal on kokku saabunud 244 teadet. Kuus saabubkeskmiselt 25 teadet- millest 5-10 on olulised Eesti patsientideohutuse seisukohalt.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099