10. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaitseminister tutvus kaitseväelaste taastusravi võimalustega Seli tervisekeskuses

11.12.2007

<br />Tallinn- 11. detsember 2007 - Kaitseminister Jaak Aaviksoo külastastäna koos kaitseplaneerimise asekantsleri kaptenmajor Lauri Tummigakaitseministeeriumi haldusalas olevat Seli tervisekeskust- kusantakse taastusravi nii vabadusvõitlejatele kui ka teenistusesolevatele kaitseväelastele.

Seli tervisekeskuse direktor dr Teet Lainevee andiskaitseministrile ülevaate keskuse praegusest seisust jatulevikuplaanidest ning tegi ringkäigu tervisekeskuse ruumides.Kaitseministril oli võimalus vestelda nii ajateenijatest kui kasõjaveteranidest patsientidega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099