11. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Harta 2008: Eesti sihiks olgu inimeste elukvaliteet

12. detsember 2007

<br />Täna Tallinnas Lauluväljaku ruumes kogunenud valitsusväliseidorganisatsioone ühendav Harta Foorum seab Eesti järgneva kümnendisihiks inimeste elukvaliteedi kasvu. Vastavasisulineprogrammdokument Harta 2008 keskendub Eesti arengu neljalevõtmevaldkonnale - rahvastikule ja rahvatervisele- haridusele-tööjõule ja rahvustevahelistele suhetele.

"Eestit on seni saatnud kiire areng ning energiliste hüpetegamajanduskasv. Nüüd on aeg seada pikemaid sihte ning võrrelda ennastka teiste parameetrite järgi. Meie riikluse kiire areng jamajanduse kasv on ju pigem vahendid kui lõppeesmärk. Eesti inimesedtahavad oma õitsvat riiki- kus on hea elada ja kus on tähtisühiskonna liikmete elukvaliteet-" ütles Sihtasutuse Eesti KoostööKogu nõukogu aseesimees Raivo Vare. "Just seepärast keskendumeprogrammdokumendi Harta 2008 projekti arutelul Eestile äärmiseltolulistele eluvaldkondadele ning samuti euroopalikelepõhiväärtustele."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099