16. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Abilinnapea Merike Martinson arutab koostöövõimalusi Helsingi linnajuhiga

17. detsember 2007

<br />Abilinnapea Merike Martinson ja Tallinna Sotsiaal- jaTervishoiuameti juhataja Vahur Keldrima kohtuvad täna Helsingissealse sotsiaal- ja tervishoiu valdkonna abilinnapea PaulaKokkoneniga- et arutada võimalusi koostöö laiendamiseks.

Tähelepanu all on eelkõige narkomaania ja HIVi - AIDSiga seotudprobleemid- mille osas saame Helsingi kogemusi eeskujuks võtta.Abilinnapea sõnul on Helsingis narkoennetustöö- HIVi ja AIDSileviku piiramine ja ennetustöö olnud väga tõhus. "Kui Helsingis onHIVi nakatunute hulk viimastel aastatel vähenenud- siis parakuTallinna linna kohta seda öelda ei saa. Selles osas on meilvõimalus koostööks ning seda me naaberlinna abilinnapea PaulaKokkoneniga ka arutame-" ütles Martinson. "Senini on meilnarkoennetustöö valdkonnas olnud Helsingi linnaga koostööprojektHUUTA- kuid arvan- et aeg on projektitöölt üle minna pidevalttoimivale konkreetsele koostööprotsessile. Selle koostööplaneerimine lähitulevikuks ongi kohtumise põhiteema."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099