16. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Heategevusprogramm Jõulutunnel toetab ka sel aastal Eesti laste ja emade tervist

17.12.2007

<br />ETV traditsiooniline heategevusprogramm Jõulutunnel soovib omaüheksandal eetriaastal keskenduda koosolemise ja ühise tegutsemisejõule. Ligi viietunnist ja kuueosalist otsesaadet- mis alustab 25.detsembril kell 10.00- juhivad Margit Kilumets ja Margus Saar.Stuudios on külalised ja muusikud- vaadatakse videolugusid Eestiperedest ja tehakse otselülitusi- et teada saada- kui palju onsündinud jõululapsi.

Seekord kutsutakse televaatajaid toetama Tallinna Lastehaigla jaTartu Ülikooli Kliinikumi soovi soetada kuni 12-aastastelepatsientidele sobivaid eriseadmetega operatsioonilaudu ningPelgulinna sünnitusmaja soovi kinkida Eesti haiglate igalesünnitusosakonnale loote jälgimise monitor.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099