17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Heategevuskampaanias "Igal lapsel on õigus tunda rõõmu!" on annetatud juba üle 400 000 krooni

18.12.2007

<br />SEB Eesti Ühispanga Heategevuskampaania "Igal lapsel on õigus tundarõõmu" raames on esimese kahe nädalaga annetatud juba üle 400 000krooni.

4. detsembril algas MTÜ SEB Eesti Ühispanga Heategevusfondi jaRimi Eesti Food heategevuskampaania "Igal lapsel on õigus tundarõõmu!". Kampaania kestab 2008 jaanuari lõpuni. Neljandat kordatoimuva heategevusliku kampaania käigus kogutavate vahenditegatoetatakse laste varjupaikasid ja turvakodusid Eestis. Kogutudrahaga toetatakse viit varjupaika: Tallinna Lastekodu LasteVarjupaik- Pärnus asuv Pereabikeskus- Sillamäel asuv LasteHoolekandeasutus Lootus- Narva Laste Varjupaik ja Tartu LasteTurvakodu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099