18. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskerakond taunib valitsusliidu soovimatust alkoholireklaami piirata

19.12.2007

<br />Keskerakonna fraktsioon peab taunimisväärseks- et Riigikogu lükkastäna sel aastal juba teistkordselt tagasi reklaamiseaduse muutmiseseaduse eelnõu alkoholireklaami piirangute kehtestamiseks- milleeesmärgiks on tagada laste ja noorte kaitse alkoholireklaami eestning vähendada laste ja noorte alkoholi tarbimist.

Riigikogu Keskfraktsiooni liikme Helle Kalda sõnul onreklaamiseaduse muutmise eesmärgiks vähendada alkoholireklaami mõjutarbijale ning eriti noorte ja laste väärtushinnangutele jahoiakutele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099