18. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muutub ravimite reisile kaasa võtmise kord

19. detsember 2007

<br />Kuna Eesti liitub Schengeni konventsiooniga- jõustub selle nädalalõpus uus kord narkootiliste ja psühhotroopsete ravimitekaasavõtmise kohta reisimisel Eestisse või Eestist välja.

Muudatus puudutab inimesi- kes reisi ajal peavad võtmanarkootilisi ja/või psühhotroopseid ravimeid. Edaspidi peavad Eestielanikud Schengeni riikidesse reisimisel koos ravimitega kaasavõtma Ravimiameti tunnistuse. Tunnistus antakse välja reisi vältelvajamineva ravimikoguse kohta- kuid mitte enam kui 30- päevaseksraviperioodiks. Kui reis kestab pikemalt- tuleb teises riigis arstijuurde minna.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099