18. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noorte koostatud kokaraamat jõudis müügilettidele

19. detsember 2007

<br />Tallinna Noorteaasta 2007 raames koostatud kokaraamat- mis onvalminud noorte endi retseptidest ja koostatud noore koka Anni Arrojuhendamisel- on nüüd müügil Rahva Raamatu poodides- kokaraamatumüügist saadav tulu läheb alkoholivaba noortekohviku toetuseks.

Tallinna Noorteaasta 2007 kokaraamat- mis valmis noorte kokkadeAnni Arro ning Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuameti koostöös- onmüügil Rahva Raamatu poodides hinnaga 99 krooni. Kokaraamatusttulenev tulu läheb alkoholivaba noortekohviku toetuseks- sestmõlemad ettevõtmised kannavad ühist eesmärki - toetavad tervislikeeluviiside harrastamist noorte hulgas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099