18. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Roheliste hinnangul vajab kanade ühishaud täiendavaid uuringuid

19.12.2007

<br />Talleggi kanade ühishaual on vaja täiendavaid uuringud- samutituleks sinna paigaldada kanalaipadeni ulatuvad termomeetrid-leidsid täna matmispaigal mõõtmisi teinud rohelise erakonnaliikmed- loodusteadlased Marek Strandberg ja Mart Jüssi.

"Mõõtmine ei näidanud soojuse eraldumist ja ohutuse tagamiseksoleks otstarbekas teha täpsemaid mõõtmisi-" lausus Strandberg."Soojuse teke näitaks intensiivset lagunemisest ja piisava soojuseeraldumise korral häviks Newcastle'i haiguse tekitaja."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099