18. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tervise Paradiis sai neljatärni hotelliks

19.12.2007

<br />Pärnu mererannal asuv spa-hotell Tervise Paradiis sai 13.detsembril ametlikult nelja tärni hotelliks. Tervise Paradiis on2004. a Pärnu mererannal avatud spa-hotell ja veekeskus. Neljatärni vääriline teenusekvaliteet on kogu hotelli personali eesmärkolnud avamisest alates.

244-kohalise hotelli numbritubade sisustamisel on arvestatudallergikute ning liikumispuudega inimeste erivajadustega. Luksusearmastajad saavad peatuda saunaga sviidis- lastega puhkajadavarates peretubades. Detsembrist tegutseb hotellis ka lastevalvega mängutuba. Lisaks hotellile kuuluvad kompleksispa-lõõgastusi ja kuurortravi pakkuv spa-osakond- Eesti suurimveepark- ujula- jõusaal- bowlingusaal- erinevad restoranid jabaarid- seminariruumid ja kauplused.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099