19. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tõnis Kõiv: järgmisel aastal alustab tervise infosüsteem

20.12.2007

<br />Täna leidis parlamendis heakskiidu tervishoiuteenuste korraldamiseseadus- millega luuakse üleriigiline tervise infosüsteem.

Riigikogu sotsiaalkomisjoni liikme Tõnis Kõivu sõnul võimaldabuus e-tervis infosüsteem minna tervishoius järk-järgult ülepaberdokumentidelt digitaalsetele dokumentidele- mis on turvalisemja ökonoomsem. "Juba järgmisel aastal on nii igal patsiendil kui katema arstil võimalik pidada terviselugu- säilitada röntgenipildid-panna arsti juurde kinni vastuvõtuaeg või saada retseptelektrooniliselt."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099