8. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

W.P. Carey Group omandab PerkinElmer'i uurimisasutuse tööstus-/kontorikinnisvara Soomes

NEW YORK- 9. jaanuar/PRNewswire-FirstCall/ -- Investeerimisettevõte W.P. Carey amp; Co. LLC (osaühing) (New Yorgi väärtpaberibörsi kood NYSE: WPC) teatas täna- et tema avalikus omandis mitte-kaubeldav REIT-tütarfirma CPA(R):14 omandas ligikaudu 10 miljoni euro eest Turus- Soomes asuva uurimisasutuse tööstus-/kontorikinnisvara.

Rajatis liisitakse pikaajaliselt PerkinElmer- Inc.-itütarettevõttele Wallac Oy-le. See omandamine on jätkutehingligikaudu 28 miljoni euro suuruse ostu-tagasiliisimise tehingulelähedalpaikneva uurimis- ja tootmiskinnisvaraga- mis CPA(R):14PerkinElmer'iga 2001. aastal lõpule viidi. Mõlemad omandidpaiknevad Turu "Bio Valley" ("Bio-org") linnaosas- mis on nimesaanud laiahaardelise teadus-- äri- ja biotehnoloogiaga seotudteenuste infrastruktuuri järgi.

PerkinElmer on ülemaailmne tehnoloogialiider tervishoiuteaduseturgudel. PerkinElmer tegutseb 125 riigis ning pakub tooteid jateenuseid reale rakendustele nagu näiteks geneetiline skriinimine-ravimite avastamine ja väljatöötamine- keskkonnamonitooring- toiduja joogi kvaliteediuuringud- rakubioloogia uuringud ja keemilineanalüüs. Turu rajatis on PerkinElmer'i geneetilise skriinimiseteenuste peakorter- pakkudes terviklahendust vastsündinute-kliiniliste ja sünnieelsete geneetiliste skriinimiste jadiagnostika jaoks. Suurt osa rajatisest kasutatakse uurimis- jaarendustegevuseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708