10. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saade Bionina uute teemadega eetris esmaspäeviti

11.01.2008

<br />Möödunud kevadel pälvis telesaade Bionina Eesti teadusepopulariseerimise peapreemia- mida annavad välja Eesti TeadusteAkadeemia- Haridus- ja Teadusministeerium ning SA Archimedes.Saatesarja Bionina saab vaadata esmaspäeviti kell 18.15 EestiTelevisioonis. Esimene saade on eetris 14. jaanuaril.

Eelmise- 2005. aastal näidatud teadussarjaga võrreldes on nüüdneBionina aga hoopis uue näo ja teoga. Saatesari toob iga kordvaataja ette mitu põnevat lugu. Jutustab sellest- mida pakuvadteadus ja tehnoloogia mitmesuguste probleemide lahendamiseks-millega meil kõigil nüüd või lähitulevikus tuleb kokku puutuda.Tegijate eesmärk on praktilisus - millist kasu teadus meiletänapäeval pakkuda saab. Ja kinnituseks- et teadus edeneb kärmelt-on ka sarja nimitegelane vahepeal tundmatuseni muutunud. Ta ilmubvaatajate ette uues kuues ning hoopis teravama ninaga- mis suudabvälja peilida huvitavaid teadusteemasid Eestist kaugemaltki.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708