16. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna uimasti ja HIV/AIDS ennetusstrateegia uueneb

17. jaanuar 2008

<br />Abilinnapea Merike Martinson külastas seoses Tallinna linna uueuimasti ja HIV/AIDSi leviku ennetamise arengukava koostamisegaPõhja-Tallinna linnaosas asuvaid narkomaania asendus- javõõrutuskeskusi ning AS Lääne-Tallinna Keskhaiglanakkuskeskust.

Metadoonravikeskusi külastab päevas umbes 35 inimest- kellestsuur osa on keskuste sotsiaaltöötajate abiga leidnud töökoha ningomavad suuremal või vähemal määral motivatsiooni sõltuvusestvabanemiseks. Probleemina tõid spetsialistid esile ravi lakkamisekliendi sattumisel kinnipidamiskohtadesse kunagiste kuritegudeeest- mis teeb senise jõupingutuse mõttetuks.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708