23. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahastus keskkonnaprojektidele 17. märtsini

Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) projektitaotluste esitamise tähtaeg on 17. märts 2008.a.

<br /><strong>Keskkonnaprogrammi valdkonnad:<br /></strong>* <span style="font-weight: normal">keskkonnakorraldus (välisõhukaitse- maapõu-tehnika)<br /></span>* <span style="font-weight: normal">veemajandus (reoveekäitlus- joogiveekäitlus-jääkreostus- mitteehituslikud tööd- veekogude tervendamine jakorrastamine)<br /></span>* <span style="font-weight: normal">jäätmekäitlus (tavajäätmete käitlemine-ohtlike jäätmete käitlemine- prügilate sulgemine)<br /></span>*<span style="font-weight: normal">looduskaitse (liikide kaitsekorraldamine- kaitsealade hooldus- pargid ja üksikobjektid-looduskaitseline infrastruktuur)<br /></span>* <span style="font-weight: normal">metsandus (metsanduse programm- jahinduseprogramm)<br /></span>* <span style="font-weight: normal">kalandus(kalandusalased teadusuuringud- kalavarude taastootmine-kalandusalased arendusprojektid- kalavarude kaitse jakontroll)<br /></span>* <span style="font-weight: normal">keskkonnateadlikkus (keskkonnasõbralikkäitumine- säästlikud tarbimisharjumused- keskkonnaharidus jaelusloodus õpiprotsessis- jäätmekäitlus- teavitamine- maakondlikalamprogramm)<br /></span>* <span style="font-weight: normal">maakondlik</span>

<br />Omafinantseeringu protsent sõltub taotleja juriidilisest vormist.KIK jagab ka <span style="font-weight: normal">keskkonnalaenusid.</span>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708