27. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna avab uksed Tallinna Raseduskriisikeskus

28. jaanuar 2008

<br />Tänasest alustab tegevust Tallinna Raseduskriisikeskus- mis pakubnaistele ja peredele infot ja tuge raseduskriisiga toimetulekuks.Aadressil Tuukri 11 asuvas Raseduskriisikeskuses on raseduskriisinõustamine tasuta.

"Raseduskriisikeskuse eesmärk on anda üldiseid teadmisitoimetulekuks raseduskriisiga-" ütles SA Väärtustades Elu juhatuseesimees Kaia Kapsta. "Lisaks jagame toetust ja infot probleemsetesküsimustes- nagu näiteks konfliktid ja kriis paarisuhtes-perevägivald- lein jne. Tallinna Raseduskriisikekust toetab emaksja isaks kasvamist ning inimese ja perekonna väärtustamist."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708