28. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kasiinofirmad otsustasid lõpetada kasiinodes suitsetamise

29. jaanuar 2008

<br />Eesti Hasartmängude Korraldajate Liitu (EHKL) kuuluvad ettevõttedotsustasid lõpetada kõigis kasiinosaalides suitsetamise- kuigiseadus seda jätkuvalt võimaldab. Kokkuleppe kohaselt lõpetataksekõigis kasiinosaalides suitsetamine alates 1. juunist-üleminekuperiood on vajalik- jätmaks ettevõtetele piisavalt aegavastavate ümberkorralduste tegemiseks.

EHKLi juhi Tõnis Rüütli sõnul oli otsus üksmeelne. "Ühiskonnasviimase aasta jooksul toimunud muutuste valguses jõuti üksmeelseltjäreldusele- et suitsetamise lõpetamine kasiinodes on tark javastutustundlik otsus-" kommenteeris Rüütel. "Oleme siianisuitsetamise küsimuses täpselt kõiki seadusi järginud- nüüdotsustasime teha pika sammu seadustest ettepoole-" lisas EHKLijuht.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708