31. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas konkurss sõbralikuma koolisöökla leidmiseks

1. veebruar 2008

<br />Tallinna Haridusamet koostöös Eesti Toiduravi KonsultantideÜhinguga kutsuvad kõiki Tallinna koole osalema konkursil "Sõbralikkoolisöökla 2008"- mille eesmärgiks on suurendada laste tervisliketoitumisharjumuste kujundamist ja toitlustamise kvaliteeditõstmist.

Tallinna abilinnapea Kaia Jäppineni sõnul on korraldajatesooviks juhtida nii koolijuhtide- laste- õpetajate kui kalapsevanemate tähelepanu oma igapäevaste toitumisvalikute-käitumisviiside ja tegevuste üle- mis mõjutavad koolilaste tervistning heaolu. "Loodetavasti toob laste positiivsem suhtumine omakoolisööklasse pikemas perspektiivis kaasa ka teadlikuma suhtumisetervislikesse toitumisharjumustesse ja parendab üldistsöögikultuuri-" märkis Jäppinen.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708