5. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ida-Tallinna keskhaigla värbab kangruid endale

Ida-Tallinna keskhaigla esindajad käisid jaanuari lõpus Narvas- et pakkuda tööd Narva haiglast koondatavatele meditsiini- ja hooldusõdedele ning Kreenholmi töötajatele. Ida-Tallinna keskhaigla vanemhooldusõde Eha Rumberg selgitas- et nõudlus uute töötajate järele on tingitud kavandatavast hooldusosakonna laiendamisest: juba märtsis on vaja juurde 20 õde ja 30 hooldusõde- kirjutab Põhjarannik. Tema sõnul saavad õed neljakuulisel katseajal teistest veidi väiksemat palka: meditsiiniõed 64 krooni tunnis (bruto 11 000 krooni kuus)- hooldusõed 38 krooni tunnis (bruto 7000 krooni kuus). Samas on personalil võimalus nii töö kui suhtlemise jaoks tasuta eesti- inglise ja soome keelt õppida. Teade pakkus narvalannadele huvi ja paljud uurisid kohe- kas haigla annab mujalt tulnutele eluaseme- kus nad asuvad ja kuidas on sinna parem sõita. "Pakume sümboolse tasu eest head majutusvõimalust- kusjuures nii kauaks- kui inimene soovib- kas või 5-10 aastaks-" selgitas Rumberg.
Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708