12. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kliinikumi uues korpuses valmis näidispalat

Veebruari alguses sai  valmis H-korpuse teisel korrusel näidispalat- teatas Kliinikumi Leht. Palat asub tulevases kirurgilise onkoloogia osakonnas ruumis H218.  Näidispalatit on külastanud tulevased kasutajad- st uues majas tööle asuvate osakondade õed ja arstid ning teised kliinikumi töötajad- sealhulgas mitme kliiniku juhatajad ja ülemõed- samuti kliinikumi juhatus. Tehti palju märkusi ja esitati mitmesuguseid ettepanekuid - sagedasemateks teemadeks olid näiteks põrkepiirded seintel ja uksepiitadel ning käsitoed sanitaarsõlmedes. Lisaks inva-WC-dele tuleb käsitoed paigaldada ka kõikidesse teistesse palati WCdesse.
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708