13. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigla saab emadepäevaks uue sünnitus- ja günekoloogiaüksuse

Kuressaare haigla günekoloogia- ja sünnituskorpus on sellest nädalast remondis ning osakond on kaheks kuuks kolitud endisesse lasteosakonda hoone sama korpuse teisel korrusel- kirjutas Oma Saar. SA Kuressaare Haigla juhatuse esimehe Viktor Sarapuu sõnul saab osakond täielikult uue ilme - välja vahetatakse nii uksed- aknad kui ka elektrijuhtmed ning pannakse uued põrandad ja laed. “Strukturaalselt jääb korpus samaks- ikka palatid- perepalatid ja sünnitustoad-” tutvustas Sarapuu ettevõtmist- lisades- et ehkki näiteks sünnituste arv ei ole maakonna haiglas väga suur - umbes 300 last aastas -- vajavad ka need 300 beebit ja nende emad normaalseid tingimusi. Haigla juhi sõnul osales korpuse renoveerimistööde hankel kuus ehitusfirmat- kõik olid kohalikud ettevõtted. “Nendest kuuest valiti pakutava hinna põhimõttel välja Tesman AS-” ütles Sarapuu- kelle sõnul on tööde kogumaksumus 2 974 391 krooni- millele lisandub veel käibemaks. Haigla sünnitus- ja günekoloogiaüksuse renoveerimine lõpetatakse emadepäeva laupäeval- 10. mail.
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708