13. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rannu keskkoolis surus viirus kolmandiku õpilastest voodisse

Tartumaal Rannu keskkoolis on viirushaigus teinud nii suurt laastamistööd- et kaks kolmandikku veel terveid õpilasi sai juba eile tunnistuse kätte- kirjutas Eesti Päevaleht. 239 õpilasega Rannu koolist on viirushaiguse tõttu kodus 70 õpilast- ütles Rannu keskkooli direktor Karin Kütt. Direktor ütles eile- et õpilased saavad veeranditunnistused kätte- sest nii paljude puudujate tõttu pole mõtet õppetööd jätkata. “Üle kuuekümne õpilase on puudunud juba rohkem kui nädal aega- lisaks on haigestunud ka paljud õpetajad- pole kedagi enam klassi ette panna-” ütles Kütt- kes koos õppealajuhatajaga on viimastel päevadel ka ise tunde andnud. Küti sõnul on tegemist tavalise viirushaigusega- mis millegipärast räsib nende kooli eriti tugevalt. “Õpilastel on kõrge palavik ja köha-” ütles Kütt.
Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708