13. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas koguneb üle poole tuhande tohtri

Täna algasid Salme kultuurikeskuse traditsioonilised arstide päevad- kus kahepäevast täiendkoolitust ja meditsiininäitust on kuulama-vaatama tulnud üle 500 Eesti arsti- kirjutas Kalev.ee. „No päris kõik Eesti arstid ikka siin ei ole-  päris nii vähe meid veel õnneks ei ole-“ muigas kalev.ee küsimuse peale- kas mõned arstid ikka tööle ka jäid- korraldaja Katrin Rehemaa arstide liidust. Konverentsi esimene päev on suunatud noorte inimeste tervisemuredele ning diabeedi moodsale ravile- homne päev aga bioloogilise ravi propageerimisele ja elu võimalikkusele virtuaalkeskkonnas. Ettekandeid viimase aasta meditsiinisaavutustest ja tulevikuplaanidest peavad professionaalid nii Eestist kui välismaalt. Sel aastal juba viieteistkümnendat korda toimuv arstide aastaüritus on suunatud põhiliselt siiski tohtritele enditele- kuid kõigil näitusehuvilistel lubatakse uue meditsiinitehnoloogiaga Salme kultuurikeskuses tutvuda
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708