13. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tunnustatud nukleaarmeditsiini professor Manfred Fischer esineb täna kahe loenguga Tallinnas.

Täna ja homme viibib Eestis Euroopa tunnustatumaid nukleaarmeditsiini professoreid dr Manfred Fischer- kes esineb Ida-Tallinna Keskhaigla seminaril Luumetastaaside diagnostika ja ravi- teatas Ida-Tallinna Keskhaigla.  Prof Fischer tutvustab oma loengus luumetastaaside valuravi isotoopidega. Sellele järgnevalt toimub Eesti Reumatoloogide Seltsi avatud ettekandekoosolek- kus lektori teemaks on radiosünovektoomia ja selle protseduuri kasutamine põletikuliste liigeshaiguste ravis.  Prof Manfred Fischer on alates 1983 a Münheni ja Marburgi Ülikoolide korraline professor nukleaarmeditsiini alal. Euroopa Nukleaarmeditsiini Assotsiatsioonis on prof Fischer olnud mitmel aastal Radionukliidteraapia komitee esimees. Prof Fischer on oodatud lektor radionukliidteraapia alastel seminaridel- koolitustel ja sümpoosiumitel. Prof Fischer on esinenud Tallinnas ka 2006 aastal Euroopa Nukleaarmeditsiini Kooli seminaril.  
Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708