26. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perearstid tõrjuvad kriitikat imikute tervise jälgimise kohta

Doktor Marin Kraft-Jaaksoo leidis- et 256 noort ema hõlmanud ankeetküsitluse tulemused ei peegelda tegelikku olukorda. “Meil on vanematega kokkulepe- et nad tulevad ise esimese nädala jooksul meie juurde-” ütles doktor Kraft-Jaaksoo- kelle sõnul eelistatakse kohaletulekut ka vajalike mõõtmise ja kaalumisinstrumentide olemasolu tõttu. Omanimelist perearstipraksist pidava doktor Signe Alliksoo sõnul tehakse esimese nädala jooksul koduvisiit peaaegu kõigile nende nimistu imikutele. Järve perearstikeskusest öeldi- et nemad teevad koduvisiite harva. “Probleem on selles- et paljud on kolinud linnast välja- kuid perearsti vahetada ei soovi-” rääkis doktor Kõressaare pereõde- kelle sõnul õde ja arst ei tee visiite linna piiridest väljapoole.
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708