27. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülikallis ravijuht algab miljonist

Mullu haigekassa rahastatud kalleim ravijuht terves Eestis oli Tallinna Lastehaiglas enneaegse lapse ravi- maksumusega 1-7 miljonit krooni- kirjutas Äripäev. Kui uskuda Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhti Tõnis Allikut- võib kalleim ravijuht juba järgmisel aastal minna maksma 2 miljonit krooni. "Jah- kui mõelda- et mõni aasta tagasi pidasime kalliks ravijuhuks 400 000 maksvaid- siis nüüd on see piir tõusnud 500 000 kroonini-" ütleb Allik- kelle sõnul tituleeritakse miljonist kroonist algav ravijuht ülikalliks. Alliku sõnul on alates 500 000 kroonist maksvate ravijuhtude arv aastast aastasse tõusnud- kuid siiani püsinud paari-kolmekümne kandis.
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099