13. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valgamaa Südamenädalal minnakse matkama

Tänasest kuni pühapäevani kestab üleriigiline Südamenädal- mille motoks sel aastal on “Oska puhata ja vältida stressi“- vahendas Kalev. Valgamaal minnakse Südamenädalal tervisematkale. Valga maavalitsuse vanemspetsialisti tervisedenduse alal Leili Saluveeri sõnul on selle aasta südamenädal suunatud eelkõige pereinimesele. „Südamenädala eesmärgiks on pöörata suuremat tähelepanu oma südame tervisele ja seda just läbi oskuse puhata ja vältida stressi”- rõhutas Leili Saluveer. Matk algab kell 12.00 Tõrva Gümnaasiumi juurest. Registreerimine algab kell 11.30. Matkale võib tulla nii rattaga kui ka kepikõnnikeppidega. Matk lõpeb Helme Koduloomuuseumi juures- kus osalejad saavad süüa suppi ja külastada koduloomuuseumi. Kohapeal tutvustatakse ka kepikõnni tehnikat. Matka korraldavad Valgamaa Spordiliit- Valgamaa Tervisenõukogu- Valga Maavalitsus- matka toetab Kultuuriministeerium- Tõrva Linnavalitsus- Tõrva Gümnaasium- Raadio Ruut- Valgamaa Omavalitsuste Liit.
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099