21. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõukogu valis PERH-i ülemarstiks Sergei Nazarenko

Esmaspäeval kogunenud SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) nõukogu valis haigla ülemarsti kohustusi täitvaks juhatuse liikmeks praeguse diagnostikakliiniku juhataja Sergei Nazarenko. PERH-i kommunikatsioonispetsialist Urve Pals ütles BNS-ile- et kohale kandideeris kaks inimest ja Nazarenko alustab tööd 1. septembril. Ametisse asuv ülemarst hakkab korraldama haigla kliinilist tegevust ning tal peab olema meditsiiniline kõrgharidus ja vähemalt kümneaastane juhtimiskogemus haiglas. Nõukogu kuulutas konkursi välja seoses juhatuse liikme ja haigla ülemarsti Andres Ellamaa volituste lõppemisega 31. augustil.
Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708