Autor: Ketlin Beljaev • 20. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kliinikumi preemia laureaat on SA Ida-Viru Keskhaigla ülemarst Kaljo Mitt

Kolmapäeval, 21. mail on traditsiooniline kliinikumi konverents, kus antakse üle kliinikumi preemia. Tänavune laureaat on SA Ida-Viru Keskhaigla juhatuse liige Kaljo Mitt.

Doktor Kaljo Mitil on erinevatel ametikohtadel praktiseeriva arsti, raviasutuse juhi ning tervishoiukorraldaja tööstaaži ligi 50 aastat, alates aastast 2004. on dr Mitt Ida-Viru Keskhaigla ülemarst. Oma tööga on dr. Mitt andnud olulise panuse eesti tervishoiu ja Ida-Viru Keskhaigla arengusse, kaasa aidanud meditsiinitöötajate ja tervishoiuasutuste maine tõstmisele üldsuse silmis.

Kliinikumi juhatuse esimehe Urmas Siiguri sõnul on Kaljo Mitt on oma töös suurepäraselt suutnud ühendada arstliku tarkuse, pikaajalise kogemuse tervishoius, noorusliku valmisoleku meditsiini uute meetodite rakendamisel ja positiivse rahuliku meelelaadi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099