Autor: Siret Trull • 24. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti suuremates linnades saab pühapäeval tasuta kolesterooli mõõta

Pühapäeval, 28. septembril korraldab Danone koostöös Eesti Südameliiduga Tallinnas, Tartus ja Pärnus verekolesterooli tasuta tasememõõtmisi.

Danone viib tasuta kolesteroolimõõtmisi läbi pühapäeval, 28. septembril kell 10-15 Tallinnas, Tartus ja Pärnus järgmistes Apotheka apteekides: Tallinna Linnaapteegis aadressil Pärnu mnt 10, Kristiine Kaubanduskeskuse apteegis, Silikaadi Apteegis Järve Selveris, Juniperi Apteegis Mustika keskuses, Pelgulinna Selveri Apteegis aadressil Sõle 51, Pirita Selveri Apteegis, Tartus Raekoja Apteegis ja Pärnus Port Arturi Apteegis.

Samuti korraldab Eesti Südameliit koostöös Mustamäe linnaosavalitsusega pühapäeval, 28. septembril kell 12-17 kultuurikeskuses Kaja ja Kadaka Metsapargis tasuta Mustamäe Tervisepäeva, kus tasuta saab mõõta erinevaid südametervise näitajaid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708