Autor: Katre Pilvinski • 25. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TEA Kirjastus korraldab lastehaiglas kadriraamatuõhtu

25. novembril kell 16.00 korraldavad TEA Kirjastus ja Tallinna Lastehaigla Toetusfond lastehaigla lastele kadripäeva puhul lugude lugemise ja joonistamise õhtu, külla tuleb kirjastuse lastekirjanduse osakonna juhataja Eve Leete ja lasteraamatute illustraator Epp Marguste.

„Mõtlesime TEA Kirjastusega kadripäeva õhtul haiglas olevate laste peale, kes ei saa katri jooksma minna. Nii võib vana rahvakomme ka ise nende juurde tulla,” ütleb toetusfondi juhataja Inna Kramer.

Haiglas olevad lapsed kogunevad kadripäeva õhtul kirurgiaosakonna mängutuppa, saavad esitada küsimusi ja joonistada koos raamatukunstnikuga päevateemalisi pilte.TEA Kirjastusel on lastehaigla raamatukogu jaoks kaasas kingitus pikemaks ajaks: umbes 10 000 krooni eest teatme-, õppe- ja lastekirjandust, mille annab üle kirjastuse turundusjuht Andres Kraas.Kui aga mõni laps ikka väga ilusa pildiga hakkama saab, ei jää ka tema kingituseraamatust ilma.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099