Autor: Katre Pilvinski • 26. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Minevik ei hüüa tulles

Algas Tervise Arengu Instituudi korraldatud ja Swedbanki toetatud HIV-teemaline teavituskampaania ”Minevik ei hüüa tulles”. Kampaania keskendub riskialtitele noortele, kes peavad HIV-sse nakatumist vähetõenäoliseks, mistõttu kondoomi kasutamine pole nii levinud, kui peaks.

Kampaania sihtrühm on seksuaalselt aktiivsed 16-30- aastased inimesed, keda ärgitatakse mõtlema sellele, et keegi ei saa olla kindel, milline on tema seksuaalpartneri minevik ja võimalused puutuda kokku HI-viirusega. Kampaania visualiseerib inimestevahelise suhtevõrgustiku, näitamaks, kui lihtne on

tegelikult nakatuda.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099