Autor: Katre Pilvinski • 31. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GILD Bankers nõustas Leedu meditsiinitehnoloogiafirma Viltechmeda

Globaalne täppiskontrolli komponentide ja süsteemide tootja Moog Inc omandas kõik Leedus asuva kõrgetehnoloogiliste meditsiiniseadmete firma Viltechmeda aktsiad, mille müüjateks olid Hanseatic Capital ja Leedu eraisikud.

Tehingu maksumus oli 15 miljonit eurot (21 miljonit USA dollarit). GILD Bankers nõustas antud tehingus Viltechmeda aktsionäre ning aitas leida M A International koostöövõrgustiku kaudu ettevõtte aktsiatele ostja.

GILD Bankersi partner Šarunas Skyrius ütles: „Viltechmeda müük globaalsele tippettevõttele ei ole ainuüksi oluline areng nimetatud firmale, vaid näitab ilmselgelt, et isegi keerulises majandusolukorras on võimalik leida sobiv ostja. Viltechmeda müügivõrgustik ja maailmatasemel teadus- ja arendustiim sobivad hästi Moogile ning soovime neile tulevikus edu.“

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708