Autor: Triin Tabur • 12. oktoober 2009
Ainult tellijatele

Sanofi-aventis käivitab koostöös rahvusvahelise teadusringkonnaga suure insuliiniuuringuprogrammi

Pariis, Prantsusmaa – 29. september, 2009 – Sanofi-aventis (EURONEXT: SAN ja NYSE: SNY) teatas täna kompanii tegevuskavast teostada metodoloogiliselt tugevad uuringud, mis aitavad kaasa teadusliku lahenduse leidmisele debatile insuliini, sh insuliini analoogide ja Lantus®-e (insuliinglargiin) ohutuse üle.

Uuringuprogramm on kavandatud hankima rohkem teavet selle kohta, kas kasvajate ja insuliini kasutamise vahel on mingisugune seos, ning hindama, kas insuliinglargiini ja teiste insuliinide vahel on riski erinevus. See valdkond on olnud laialdaste arutelude ja vaidluste teemaks teadus- ja meditsiiniringkondades mitme aasta vältel. Ajal, mil juhtivad teadlased kogu maailmas on üksmeelel lõpliku tõendusmaterjali hankimise raskuse osas, on sanofi-aventis pühendunud antud valdkonna uurimisele süvitsi, nagu ettevõte on varasemalt sel aastal teatanud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708