Kadi Heinsalu • 18 jaanuar 2010 18:35
Arvamused
Ainult tellijale

Töötervishoid õgib silmaarstiaegu

Täna meie asutuse personalijuhiga rääkides sain aru ühest müstilisest fenomenist, mille üle kunagi kord pead murdsin. Nimelt, miks on silmaarstile nii raske aega saada. On seepärast, et suur osa aegasid on broneeritud töötervishoiuseaduse pärast.

Seaduse järgi peab iga töötaja korra kahe aasta tagant läbima kohustusliku tervisekontrolli. Paketid on erinevad, kuid üks koht, kus ta kindlasti peab tööandja kulul ennast kontrollimas käima, on silmaarsti vastuvõtt. Nii ongi väga paljud silmaarsti hommikused ajad, ja ka muud ajad, hõivatud töötervishoiupakettide poolt. Ainuüksi Äripäev broneeris jaanuaris üle 10 oftalmoloogi aja Magdaleena polikliinikus, mis on meile kõige lähem raviasutus. Ma ei leidnud kahjuks hetkel, kui palju Tallinna linnas veel üldse töölkäijaid on, aga kindlasti läbib aastas mitu ja mitu tuhat neist kohustusliku silmakontrolli. Mis iseenesest on hea, kuna vähemalt see organ on maksumaksjatel tänu sellele regulaarselt jälgimise all!

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele, mis ei nõua meedikukoodi
 • Meedikukood annab ligipääsu ajalehele PDF-ile
 • Meedikukood annab ligipääsu ajakirja Meditsiin Fookuses PDF-ile
 • Tellimus sisaldab Meditsiiniuudiste uudiskirja
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  MEDITSIINIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad Meditsiiniuudised igal nädalal enda postkasti.

  Meditsiiniuudised.ee toetajad:

  Kadi Heinsalu
  Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
  Violetta Riidas
  Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
  Siret Trull
  Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
  Mirjam Esperk
  Mirjam EsperkAjakirjanik-toimetajaTel: 56483229
  Karin Tamm
  Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
  Maarja Kõrv
  Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708