Autor: Violetta Riidas • 1. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu haigla tähistab sünnipäeva tervishoiukonverentsiga

PRESSITEADE01. aprill 2010

8. aprillil tähistatakse konverentsiga „Terve Pärnumaa nurgakivi“ Pärnu haigla uue peahoone viiendat sünnipäeva, mis on ühtlasi Pärnus haiglaravi osutamise 335. aasta.

„Pärnus on oma haigla olnud juba 335 aastat ja nii väärikas ajalugu sunnib meid tulevikku vaatama, et kindlustada Pärnumaa inimestele kvaliteetse tervishoiuteenuse kättesaadavus ka järgnevate aastasadade jooksul,“ ütles Pärnu haigla juhatuse esimees Urmas Sule.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708