Autor: Siret Trull • 19. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Omastehooldajate tugirühmas räägitakse vähihaigete kodusest toetusravist

Täna, 19.mail kell 13 toimuval Tallinna omastehooldajate tugirühma kohtumisel on teemaks lamatised ja nende ennetamine ning vähihaigete kodune toetusravi. Tugirühma kogunemine toimub Tallinnas Puuetega Inimste Koja saalis (Endla 59). Osalemine on tasuta.

Tänasel kohtumisel osalevad Ruth Raadik Lääne-Tallinna Keskhaigla Närvikliinikust ja dr Linda Mägi.

„MTÜ Inkotuba poolt ellukutsutud Tallinna omastehooldajate tugirühma eesmärk on pakkuda tuge ja teadmisi neile, kes ise oma lähedasi kodus hooldavad. Tallinnas elab üle 3000 inimese, kes on ametlikult oma eaka või puudega lähedase hooldaja. Tegelikkuses on see arv oluliselt suurem, kuna enamus hooldajaist pole end ametlikult hooldajaks registreerinud,” ütles Eha Topolev, MTÜ Inkotuba juht.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099