Autor: Triin Tabur • 23. september 2010
Ainult tellijatele

Noored tähtsustavad välimust rohkem kui kaitset soovimatu raseduse eest

Pühapäeval, 26. septembril tähistame rahvusvahelist rasestusmivastaste vahendite päeva. Seoses sellega läbiviidud rahvusvahelise uuringu „Rasestusmisvastased vahendid: kes nende kasutamise eest vastutab?“ tulemustest selgub, et 44% noortest peab võimaliku seksini viiva kohtingu jaoks valmistumisel oma hügieeni (pesemine, vahatamine, lõhnastamine jms) tähtsamaks kui rasestumisvastaste vahendite muretsemist.

Värsked uuringutulemused toovad välja lõhe, kuidas noored väidavad end mõistvat, et nad peavad rasestumisvastaste vahendite eest vastutama ja kuidas nad tegelikult iga päev käituvad. Samuti valitseb rasestumisvastaste vahendite võimaluste ümber endiselt segadus – kõikide uurimusse kaasatud riikide noortest usub peaaegu kolmandik endiselt, et enne seemnepurset peenise tupest välja tõmbamine (katkestatud suguühe) aitab tõhusalt rasedust vältida.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708