Autor: Merike Kungla • 27. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air paneb õla alla võitluses rinnavähi vastu

Pressiteade

Estonian Air osaleb täna, 27. mail 2011 koostöös Eesti Vähiliiduga rinnavähi vastases kampaanias. Tulenevalt sellest kannavad kõik Estonian Airi töötajad, sealhulgas pardateenindajad, lisaks tavapärasele vormile rinnas roosat linti.

Kõigil Estonian Airi lendudel toimub teadustus kampaania ja roosa lindi kohta. Kampaania eesmärgiks on koguda annetusi rinnavähi ennetamise tõhusamaks muutmiseks. Seetõttu on ka Estonian Airi lennukite pardal infolehed annetamisvõimalustega ning Tallinna Lennujaama viiendas lähteväravas spetsiaalne annetuskast.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099