Autor: Merike Kungla • 30. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eakate festivalil jagavad kasulikke nõuandeid ITK spetsialistid

30.09 - 1.10.2011 toimuval Eakate festivalil esinevad Ida-Tallinna Keskhaigla õed ja arstid mitmete kasulike loengutega.

Ida-Tallinna Keskhaigla spetsialistid räägivad sellest, kuidas hoida vanemas eas oma liigeseid ning jagavad nõuandeid, mida eakatel inimestele tuleks reisimisel silmas pidada. Samuti tuleb juttu valust ja sellest kuidas tunda ära kriitilist terviseprobleemi endal ja lähedasel. Tutvustame oma teenuseid ja jagame soovitusi messi näitusel.

Teist aastat järjest tähistab MTÜ Inkotuba rahvusvahelist eakate päeva toreda festivaliga kõigile eakatele üle Eesti. Eakate festival pakub suurel hulgal eakatele suunatud kasulikke nõuandeid ja põnevaid teemasid, samuti mõnusat meelelahutust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099