Autor: Triin Tabur • 20. oktoober 2011
Ainult tellijatele

Pevkur: Eesti üks suurimaid väljakutseid on jätkuvalt rahvaarvu suurendamine

Vabariigi Valitsus kiitis täna heaks „Laste ja perede arengukava 2012–2020“, mille üldeesmärgiks on laste ja perede heaolu suurendamine ning elukvaliteedi tõstmine, soodustades seeläbi laste sünde, mis on Eestile demograafiliselt väga oluline.

Pevkur märkis arengukava kommenteerides, et meie ees seisvad väljakutsed nii rahvaarvu suurendamisel, abi vajavate perede ja laste toetamisel ning paljudes muudes perepoliitilistes küsimustes on suured, kuid omades tahet teha asju tänasest paremini ning tehes seda koostöös, on meil suur võimalus jõuda lähemale olukorrani, et meie riigis elavad rahulolevad pered ning õnnelikud lapsed.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708