Autor: Violetta Riidas • 15. november 2011
Ainult tellijatele

MTÜ-d kutsuvad Euroopa poliitikuid jätkama 2013. aastast uue EL-i alkoholistrateegiaga

68 Euroopa organisatsiooni, teiste seas ka Eesti Karskusliit, Eesti Arstide Liit ja Eesti Kopsuliit, kutsuvad Euroopa Komisjoni ja liikmesriike toetama hetkel kahtluse all oleva Euroopa Alkoholistrateegia jätkumist. 2006. aastal vastu võetud alkoholistrateegia lõpeb 2012. aastal ning edasise osas ei ole veel otsust langetatud.

„Euroopa alkoholistrateegia jätkumine on väga oluline ka meile liikmesriigi tasandil,“ ütles Lauri Beekmann, Eesti Karskusliidu esimees ja Euroopa Alkoholipoliitika Allianssi Eurocare asepresident. „See hoiab alkoholi tarvitamisega seotud kahjude vähendamise temaatika päevakorras, innustab liikmesriike teemaga tegelema ja seab ühiseid eesmärke. Üle-euroopalise strateegia olemasolu tagab ka vajalikud vahendid valdkonda puudutava teadustöö edendamiseks.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708