16. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Karin Streimann: kui sõnast sünnib kahju

Avalikku ruumi paisatud segased ja eba­kompetentsed sõnumid alkoholi mõju kohta tervisele võivad tekitada inimestele reaalset kahju, kirjutab Tervise Arengu Instituudi vanemspetsialist Karin Streimann. 

Sattusin hiljuti ühes meie suures uudisteportaalis lugema artiklit, mille pealkiri kõlas: «Raseduse ajal alkoholi tarbinud emade lapsed on hiljem arenenumad ja rahulikumad». (elu24.ee, 3.01). Esimese asjana tuli selle artikliga seoses pähe sõna «vastutustundlikkus». Kas autor üldse mõtles enda postitatud sõnade mõjule? Kas ta arutles, milliseid tagajärgi võib tema loo pealkiri või selle sisu kaasa tuua? Või ei mõelnud ta kordagi kaugemale sellest löövast pealkirjast, mis garanteerib suure klikkide arvu? 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708