Autor: Violetta Riidas • 20. jaanuar 2014
Ainult tellijatele

Arstitudengid kutsuvad vaktsineerimisloengutele

Eesti Arstiteadusüliõpilaste SeltsPRESSITEADE20.01.2014 

2013. aasta sügisel viis Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsi Rahvatervise töögrupp läbi loengusarja „Vaktsineerimine – meie laste tervem tulevik“. Projekti raames külastasid vanemate kursuste arstitudengid perekoole Viljandis, Jõgeval, Rakveres, Valgas, Elvas, Võrus, Paides, Põlvas ja Tartus. Lisaks toimusid loengud Tartu Tervishoiu Kõrgkooli ämmaemanda eriala 3. - 5. kursuse tudengitele. Loengutes räägiti Eesti vaktsineerimiskavast, vaktsiinide toimemehhanismidest, vaktsiinvälditavatest haigustest, vaktsiinide kõrvaltoimetest ning vaktsineerimiskavavälistest vaktsiinidest. Samuti käsitleti enamlevinud müüte vaktsineerimise kohta.  

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708