Autor: Violetta Riidas • 22. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Medicine Estonia ekspordiklastriga liitus juba 24-s meditsiiniettevõte

Pressiteade22.01.2014

Eesti meditsiiniteenuste ekspordiklaster Medicine Estonia sai kahekümne neljanda liikme – Kreutzwaldi Silmakeskuse.

Kreutzwaldi Silmakeskuse juhi dr. Krista Turmani sõnul ajendas kliinikut klastriga liituma võimalus osaleda klastri tegevustes ja eesmärk kasvatada ekspordivõimekust. „Oleme kümme aastat tegutsenud Mustamäel ning äsja avasime teise kliiniku Tallinna kesklinnas. Oleme pikka aega mõelnud välismaa suunaga aktiivsemalt tegelema hakata, et oma arstidele lisatööd pakkuda, ning praegu paistavad aeg ja keskkond selleks igati sobilikud. Kolleeg, kelle kliinik juba kuulub klastrisse, soovitas ka meil liikmeks astuda ning oleme selle otsusega väga rahul. Loodame, et koostöös saame suurema turundusjõu ja ekspordialast oskusteavet ning leiame uusi väliskontakte,“ rääkis dr. Turman.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099