Autor: Triin Tabur • 17. veebruar 2014
Ainult tellijatele

Minu uus nutikas abiline -  MyStar Extra glükomeeter

Tehnoloogiahuvilised teevad ikka ülevaateid uutest tehnikavidinatest, nii ka mina. Olen 1. tüüpi diabeetik ja see tähendab, et minu kõige olulisemaks tehnikavidinaks ei ole mitte mu telefon nagu paljudel teistel, vaid hoopis  glükomeeter.

Tegemist on aparaadiga, millega ma igapäevaselt mõõdan oma veresuhkru taset mitu korda päevas ja mis minu jaoks on täiesti asendamatu abivahend. Teeksin hea meelega lühikese ülevaate uuest MyStar Extra-st. See võiks olla heaks suunajaks nendele diabeetikutele, kes tunnevad huvi uute seadmete vastu ja leiavad, et uus tehnoloogia võiks diabeediravis kasuks tulla.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708