20. veebruar 2014
Ainult tellijatele

Arvamus: Nime muutmisest üksi ei piisa, kui sisu jääb samaks

Sotsiaalministeerium eesotsas ministriga on andnud lubaduse, et apteekrid saavad tervishoiutöötajateks või õigem oleks öelda, et ennistatakse meie kunagine staatus, sest enne 1996. aastat olidki apteekrid tervishoiutöötajad.

Praegu on arengud nii kaugel, et ministeeriumis on kirjutanud seaduseelnõu, milles on üks aga – muutub vaid nimi. Jah, meist tehakse tervishoiutöötajad, kuid sellega ei kaasne midagi muud. Oleme seega tulevikus tervishoiutöötajad, kes on registreeritud tervishoiutöötajate registris, kuid osutame apteegiteenust, mis ei ole tervishoiuteenus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708