Autor: Triin Tabur • 21. veebruar 2014
Ainult tellijatele

Põltsamaa mahla juues toetad doonorlust

Alates veebruarist on võimalik toetada Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) verekeskust, ostes Põltsamaa õunamahla, jõhvika-granaatõunajooki või tomatimahla. Igalt ostetud mahlapakilt läheb üks sent verekeskusele.

„Doonoritel palutakse teatavasti nii enne kui ka pärast vereloovutust palju mahla juua, kuna see aitab taastada loovutatud vedeliku hulka ning mõjub kosutavalt vereloomele. Seetõttu on mahlade sidumine doonorluse toetamisega igati ootuspärane samm. Oleme rõõmsad, et saame selle toetusprojekti kaudu anda oma panuse Eesti inimeste tervise ja heaolu tagamisse,“ sõnas Põltsamaa Felixi juhatuse esimees Kaido Kaare.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708