Autor: Triin Tabur • 21. veebruar 2014
Ainult tellijatele

Uuringud: lastekaitseseaduse eelnõu aitab parandada laste ja perede heaolu

Sotsiaalministeeriumi laste ja perede osakonna juhataja Anniki Tikerpuu sõnul luuakse lastekaitse seadusega lapse ja pere heaolu toetav ning koostööd väärtustav raamistik, mis aitab tõsta lastekaitsetöö kvaliteeti ning parandada valdkondadevahelist koostööd.

„Asetame lastekaitsetöö keskmesse ennetuse, varase märkamise ja õigeaegse sekkumise. Nii saame kõrvaldada tänase süsteemi probleeme ning lapsi ja peresid paremini abistada,“ ütles Tikerpuu. „Ka mõlemad uuringud kinnitasid, et probleemide ennetamine ja varane sekkumine on tulemuslikum ja odavam kui nende hilisem lahendamine ning laste heaolu kahjustavate tagajärgede likvideerimine,“ lisas ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708